Reseñas | Villatent

  1. Reseñas

Nuestros comentarios
 

1271 comentarios
  1. 10

    No hay reseñas

    Mayo 2022 - Jose V. ha hospedado en Vakantiepark Klein Vaarwater | Villatent Cottage | 6 pers. en Villatent

  2. 9

    Ligging, het weer -;)

    Mayo 2022 - Monique B. ha hospedado en Vakantiepark Klein Vaarwater | Villatent Cottage | 6 pers. en Villatent

  3. 8,5

    Een fijne en complete tent op een mooie locatie. We hadden met zijn tweeën een tent. Leuke opzet met voldoende meubilair, ook buiten. De complete tent heeft voor een supervakantie gezorgd. Ook jullie communicatie vooraf hebben wij zeer gewaardeerd.

    Mayo 2022 - Marjan v. ha hospedado en Laguna Blu | Villatent Outback | 5 Pers. en Villatent

  4. 7,3

    Lekkere bedden, goede keuken inventaris

    Mayo 2022 - Annet v. ha hospedado en Lac d'Orient | Villatent Wood | 5 pers. en Villatent

  5. 7,8

    De luxe aan de villatent is super en de koelkast, de verwarming, de gas bbq en de hangmat maken het compleet. Jammer dat je de vloer niet goed kan schoomaken want bij het vegen blijft alles tussen de houten planken liggen, ik heb mijn best gedaan maar het was een probleem.

    Mayo 2022 - JOKE S. ha hospedado en Parc de Witte Vennen | Villatent Nomad | 6 pers. en Villatent

  6. 8,6

    Hangmat. Terras voor de tent.

    Mayo 2022 - Agatha K. ha hospedado en Recreatiepark de Lucht | Villatent Compact | 4 pers. en Villatent

  7. 8,1

    Kende jullie camping niet, was verrassend mooi en leuk

    Mayo 2022 - Susan U. ha hospedado en Parc de Witte Vennen | Villatent Nomad | 6 pers. en Villatent

  8. 9,2

    No hay reseñas

    Mayo 2022 - Fabiano A. ha hospedado en Lac d'Orient | Villatent Wood | 5 pers. en Villatent

  9. 9

    Heerlijk genoten van de Safaritent , lekker altijd buiten kunnen eten .

    Mayo 2022 - marielle h. ha hospedado en De IJsvogel | Villatent Nomad | 4-6 Pers. en Villatent

  10. 9,7

    Wij hebben een super week gehad. De villatent was super mooi. Voor herhaling vatbaar.

    Mayo 2022 - Monique B. ha hospedado en Camping 't Geuldal | Villatent Nomad | 4-6 Pers. en Villatent